VAKKERT HJEM

ETT VAKKERT HJEM

STILLEBEN

Et personlig, innredd hjem skapes ikke på en dag. Ett tips er å samle vakre ting som du liker i små stilleben, som du enkelt kan endre og variere når du ønsker forandring. Det er hygggelig og fint å blande gammelt og nytt, arvegods, gamle fotografier og reiseminner til en interessant mix. Om du i tillegg klarer å holde deg innenfor en fargetema blir det enda lekrere. Nederfor her har vi plukket ut flere ting fra vårt sortement som passer fint å lage stilleben av. Det kan våre enkelt og fint å sette alt på en brett. Dette gjør det enklere å ta bort om du skal bruke plassen til noe annet eller raskt å fjerne når du skal gjøre rent. Varier på høyde og dybde og material og du får noe vakkert i interiøret.

HELHET

Det er viktig å tenke helhet når man skal innrede og fargesette sin bolig. Da vil man spare både tid og penger på sikt. Grunnen til dette er at man ofte har dårlig tid og gjør forhastede beslutninger ved innkjøp.
Om du føler deg usikker og ikke vil bruke penger på interiørkonsulent anbefaler vi deg å søke råd hos butikkene som selger maling. De er ofte flinke og hjelpe deg å sette sammen noe som passer for deg og som du liker.
Det blir ikke kjedelig å ha samme fargenyanse på veggene på flere eller alle rom. Smartere å være kreativ med fargevalget på tekstilene som det er lettere å bytte ut. Og når du kommer så langt å skal tenke innredning forsøk å få til «rød tråd». Med dette mener jeg at om du velger en brytningsfarge i feks puter så plukk opp denne fargen et annet sted i interiøret også. Dette skaper en veldig fin helhet i innredningen. Lykke til. Spør oss gjerne om råd. Vi hjelper deg gjerne.