I dag starter vi opp med prosjekt total makeover av huset vårt på Gottskär. Følg med om du vil være med å se  forandringen. Det kan virke noe craisy da det i utgangspunktet er veldig veldig fint som det er. Alle flater er hvite, men slik blir det altså ikke lenger.

Når vi allikevel skulle male over alle flater i huset har vi valgt å tenke helt helt nytt.

Inspirasjon og ideer har jeg fått hos interiørarkitekt Elin Fossland fra Drammen. I steden for å lure og lure på hva vi skulle gjøre og hvilke farger vi skulle velge tok vi kontakt med Elin. Her kom ideer, farger og forslag på tapeter på løpende bånd, lagt frem i en spennende collage. Så herlig. Ikke dermed sagt at jeg ikke er spent på hvordan det skal bli. I dag er alle vegger hvite – heretter kommer det ikke til å være en eneste hvit vegg igjen. Tapeter og farger i svart, mørke blått, gull og med skimmer. Ja, det blir total makeover.

Og når dette er klart om ca en måneds tid skal huset møbleres med en prøve-kolleksjon av en ny serie møbler som skal starte opp og selges i Sverige og Norge. Følg med så få du se! Så mye spennende !