MIN SOMMER

Sommerdagene har løpt av gårde og vips så er snart høsten her.

Ennå tviholder jeg på de få sommerdagene som vi forhåpentligvis har igjen. Vi er så heldig å bo ved sjøen og en av morgenrutinene i sommer har vært å ta en tidlig morgendukkert fra brygga – hver eneste morgen. Da blir jeg så pigg og glad, så det vil jeg fortsette med så lenge jeg orker, ut august i allefall.

Denne sommeren har vært den første på det jeg kan huske som jeg har hatt helt fri. Jeg er ikke så god på dette med ferie. Det er ikke gjort på en sommer å venne seg til å ha fri. Så det må jeg øve mer på.

Håper dere også har hatt en fin sommer !

Men i dag startet altså hverdagen her for fullt – endelig. Nå gjelder det å finne tilbake til de gode morgenrutinene. Åh hva jeg elsker hverdager og rutiner. Starter jeg dagen på en bra og effektiv måte kjennes resten av dagen så mye bedre ut også. Er du ikke enig ? Mye spennende er det også som skal skje i høst, både for Style for HOME, men kanskje mest med de andre firmaene våre. Jeg både gruer og gleder meg.

En av rutinene jeg skal bli bedre på er å oppdatere bloggen her bedre. Skal rett og slett bli flinkere til å ta med meg kamera rundt omkring. For det finnes så mye fin interiørinspirasjon rundt om kring.

Med ønske om er herlig MANDAG !
Ragnhild

 

 

No Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.