KINESISK INTERIØRINSIRASJON I STOCKHOLM

Ikke tenkte jeg at jeg kom til å møte et asiatisk inspirert interiør når jeg stod utenfor bygningene på Högberga. Men paret som en gang satte i gang å bygge denne fantastiske gård, hadde reist mye i Asien og Kina, og bestemte seg for å skape en eget rom på Höberga Gård med inspirasjon, interiør, farger og detaljer fra Kina. De bygde rett og slett en Kinahall, som i dag har navnet Kinabaren. Vi kjenner med en gang igjen den røde fargen som går igjen og som symboliserer Kina på alle måter.

Nå er jeg kanskje over gjennomsnittet glad i kinesiske interiørdetaljer, så dette var noe som fasinerte meg. Mye fordi jeg ble overasket av det jeg så og historen bak,  men kanskje mest fordi jeg synes det var så kult.

Hjemme har jeg også hentet inspirasjon fra Kina, riktignok ikke så gjennomført som her, men med gjenstander jeg har tatt med med fra de mange reisene det gjennom årene har blitt. Skal vise dere det senere.

 

 

No Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.