Det finns en tid for alt og nå vurderer vi å selge Bynsberg Herregård. Vi har rett og slett for mye å holde orden på akkurat nå. Det er alltid trist synes jeg å gjøre seg av med eiendommer man har fått et forhold til. Men som min mann stadig minner meg på, så jobber vi faktisk med eiendomsutvikling & salg og da ligger det i kortene at vi av og til skal selge noe.

Hovedhuset på gården er total renovert. Hver eneste spiker er skiftet ut og annen etage er helt nyinnredd med 9 nye deilige soverom, 2 bad og et romslig åpent allrom/tvrom. I første etasje ønsker en romslige jaktinspirert hall deg velkommen, 3 stuer ligger på rekke og rad med sallonger og spisestuer, akkurat det en herregårdsbygning skal inneholde. Og med et nytt og velutrustet kjøkken som innbyr til sosial matlaging er herregårdsbygningen nå komplett. Hele huset er dessuten vakkert innredd i engelsk stil. Her har Style for HOME fått boltre seg og innredd med sine møbler og interiør.

Jaktmarkene finnes rett utenfor døren. Her finnes fanstastiske muligheter for å jakte fasan, rapphøns, elg og rådyr.

Eiendommen bør være det ultimate stedet for de med jakt & friluftsinteresse og for de som vil samle familien i ferier og høytider.

Om du eller noen du kjenner er interessert i å komme å se – ta gjerne kontakt med oss.

PS! Følg med på SVT1 – de har vært og spilt inn en tv-serie som er spilt inn her. Legger ut link senere.

                           

        ¨