OPPSKRIFT PÅ BLÅBÆRMUFFINS MED CRUNCH

50 gram smør
1 dl melk
1 egg
3/4 dl sukker
1 tsk vaniljesukker
2 dl hvetemel
1 tsk bakepulver
1 nype salt
2-3 dl blåbær (2 til å ha i deigen og 1 til pynt)
VANILJEFYLL

1 dl ferdig vaniljekrem (TINE)

CRUNCHTOPPING
30 gram smeltet smør
1/2 dl havregryn
1/4 dl hvetemel
1/2 dl sukker
PYNT
Pisket krem
Blåbær
Sett ovnen på 200 grader.
Bland sammen crunchen og sett den kaldt. Smelt smøret og tilsett melken og dra bort fra platen. Vispe egg, sukker og vaniljesukker porøst med en visp. Bland de tørre ingrediensene i en skål og vend det ned i deigen. Fyll opp ca 8 former med deigen slik at de blir ca 3/4 fulle. Sprute på vaniljekremen med en sprutepose i muffinsene, ca 1 – 2 spiseskjeder per muffins.
Strø over blåbær og toppe med så mye crunch som du får plass til. Sett muffinsene midt i ovnen.
Stekes i cirka 18- 20 min. Pyntes med pisket krem og blåbær.