ABOUT US

VELKOMMENTIL STYLE FOR HOME !

Style for HOME tilbyr et stort utvalg av klassisk og tidløse møbler & interiør fra vårt 600 kvm store showroom og lager i Lier.

Stilen er tidløs, klassisk og inspirert både av Engelsk Country samt New England stilen, som shar sinopprinnelse fra den amerikanske vestkysten.

Etter flere års reiser i Syd Europa og Asia, på jakt etter unikt dekor og interiør har vi lykkes i å knytte til oss flere fantastiske leverandører. Dette har resultert i mange fulle containere og et fullt dekorert showrom med fantastiske møbler og vakre interiør gjenstander, både gamle og nye. Vi har også begynt å designe egne produkter, som vi gleder oss til å presentere for dere.

Produktene selges i vår nettbutikk. I løpet av 2017 vil produktene også tilbys hos lokale forhandlere rundt omkring i landet.

Noen ganger i året har vi åpent showrom og lagersalg i Lier. Meld deg inn i vår INTERIØRKLUBB og du vil du få invitasjoner til åpent showrom og hyggelige temakvelder og spesial rabatter.

Jeg som er gründeren bak Style for HOME heter Ragnhild Nøland, er født og oppvokst i Lier, flyttet til Svergie for 15 år siden for å renovere og bygge opp Krokstad Herrgård, som etter noen år ble omvandlet til en vakker perle ved Vänern. Senere har det blitt flere spennende interiør og eiendomsprosjekter, hvilket resulterte i etableringen av Style for HOME, først i Sverige og nå også i  Norge. Style for HOME har levert møbler og interiør til flere spennende interiørprosjekter, herregårder, restauranter, hoteller mm. Det neste prosjektet jeg snart skal i gang med er LILLE HAMMAR SLOTT. Om du vil følge med på hva som skjer i dette prosjektet følg med på bloggen HER.